06.06.2019

Bruģējot ceļu uzņēmumiem uz digitālo laikmetu

TIMOCOM prezentē plašo viedierīču loģistikas lietojumprogrammu sistēmu

(1)

Erkrata/Minhene (Vācija), 2019. gada 5. jūnijs — TIMOCOM vēlas dot iespēju pārvadājumu un loģistikas uzņēmumiem ieiet digitālajā laikmetā. IT pakalpojumu sniedzējs Minhenē notiekošajā 2019. gada pārvadājumu un loģistikas izstādē prezentēs plašu jaunu lietojumprogrammu, interfeisu un partneru sistēmu, kas digitāli palīdz loģistikas speciālistiem visās pārvadājumu procesa jomās. "Mēs vēlamies jaunievedumus, kas palīdz mūsu klientiem ikdienā un nodrošina, ka viņi ir tikpat viegli pieejami, cik elektroenerģija no kontaktligzdas", saka uzņēmuma TIMOCOM oficiālais pārstāvis Gunnars Gbureks (Gunnar Gburek).

"Mūsu mērķis ir kļūt par NOZĪMĪGĀKO digitālo pakalpojumu sniedzēju Eiropas loģistikas nozarē savu klientu un partneru tīklam", saka Gbureks.

Īstenojot uzņēmuma ieceri radīt bezproblēmu loģistiku, TIMOCOM paplašina savu jauno Smart Logistics System. Tā Eiropas tirgū galveno kravu un transportlīdzekļu biržu, kas ir sistēmas daļa, papildina ar novatoriskām digitālajām lietojumprogrammām — piemēram, pārvadājumu pasūtījumu apstrādi. "Mūsu mērķis ir kļūt par NOZĪMĪGĀKO digitālo pakalpojumu sniedzēju Eiropas loģistikas nozarē savu klientu un partneru tīklam", saka Gbureks.

IT uzņēmums plāno līdz 2030. gadam sistēmas paplašināšanā ieguldīt apmēram 100 miljonu eiro un šajā laikposmā vairāk nekā divkāršot klientu skaitu līdz 100 000. Paredzams, ka turpmākās internacionalizācijas rezultātā darbinieku skaits nākamo vienpadsmit gadu laikā palielināsies no 300 līdz 800.

Viedierīču lietojumprogrammu interfeiss nodrošina datu apmaiņu ar Smart Logistics System

Jaunie interfeisi vienkāršo uzņēmumu piekļuvi Smart Logistics System. Tā sauktie viedierīču lietojumprogrammu interfeisi piedāvā klientiem iespēju pieslēgties sistēmai no savas loģistikas programmatūras. Piekļuve lietojumprogrammām notiek, lietojot vienu interfeisu.  Uzņēmumi var sazināties ar vairāk nekā 43 000 sistēmā esošajiem potenciālajiem darījumu partneriem, lietojot, piemēram, viedierīču lietojumprogrammu interfeisā pieejamo pārvadājumu pasūtījumu lietojumprogrammu, lai sūtītu un saņemtu pārvadājumu pasūtījumus no savas loģistikas programmatūras.

Datu koplietošana ar tīklā esošajiem partneriem

Daļa no sistēmas koncepcijas ir spēcīgu partneru integrācija. Pateicoties “Cargoclix” un “Krone Telematics”, TIMOCOM ir divi labi zināmi uzņēmumi, ar kuriem ar maršrutu saistītus GPS datus iespējams kopīgot sistēmā. Tas ļauj pārvadājumu pakalpojumu pircējiem, kas izmanto TIMOCOM pakalpojumus, plānot, pārvaldīt un optimizēt pārvadājumus, balstoties uz reāliem faktiem. Jau šodien sistēmā Smart Logistics System ir integrēti 246 telemātikas pakalpojumu sniedzēji no visas Eiropas. Jauni partneri ir arī loģistikas programmatūras nodrošinātāji “Doll + Leiber”, “Lavid Software”, “Transdata”, “C-Informationssysteme” un “Logistiqo”. “Loģistika zeļ, ja notiek tīklošana. Šodien mēs varam gandrīz pilnībā garantēt to digitāli caur mūsu sistēmā integrētajiem interfeisa partneriem," saka TIMOCOM portfeļa pārvaldnieks Filips Šmidts (Philipp Schmidt). Mērķis ir arī nākotnē atvērt sistēmu trešo personu lietojumprogrammām.

Jauna sistēmas sākumlapa ar uz vajadzībām orientētu navigāciju

TIMOCOM redzamā jaunās sistēmas laikmeta iezīme ir pilnībā pārstrādātā un strukturētā sākumlapa kā ievads par dažādajām sistēmā esošajām viedierīču lietojumprogrammām. Tā vairāk nekā 130 000 lietotāju iepazīstina ar sistēmu, veicot tikai dažus klikšķus, un nodrošina vieglu piekļuvi nepieciešamajām lietojumprogrammām. “Jaunā sistēmas sākumlapa ir daudz skaidrāka un daudz intuitīvāk lietojama, jo tajā īpaša uzmanība pievērsta dažādām lietotāju grupām un situācijām", skaidro TIMOCOM mārketinga nodaļas direktore Pelagija Mepina (Pélagie Mepin). Piemēram, uzņēmumi var tieši izvēlēties lietojumprogrammu konkursu īstenošanai, lai optimizētu maršrutus vai sekotu transportlīdzekļu kustībai.

“Mēs vēlamies piedāvāt saviem klientiem iespēju paplašināt un uzlabot viņu loģistiku un palielināt viņu apspriežamo ieguldījumu ienesīgumu," saka Mepina. Apņemšanās, kas atspoguļota arī TIMOCOM jaunajā uzņēmuma devīzē: "Augmented Logistics".

 

Vairāk informācijas par TIMOCOM varat atrast www.timocom.lv

Lejupielādēt preses relīzi
Uz sākumu