23.02.2023

Jauna funkcija: "Price proposals for freight" (Cenu piedāvājumi kravai) vienkāršo pakalpojumu sniedzēja izvēles procesu

TIMOCOM kravu birža tagad ļauj skatīt piedāvājumus no pakalpojumu sniedzējiem.

Preisvorschläge_900x600px-web_2

TIMOCOM kravu biržai ir pievienota jauna funkcija, kas ļauj ietaupīt laiku. Funkcija “Price Proposals for Freight” (Cenu piedāvājumi kravai) ļauj transporta klientiem aicināt potenciālos biznesa partnerus izrādīt interesi par kravu pārvadājumiem, iesniedzot pārvadājumu cenas piedāvājumu. Transporta klients tad šos ieteikumus var tieši aplūkot savā kravas piedāvājumā. Tādējādi tiek ietaupīts laiks un uzlabota pārredzamība, jo īpaši uzņēmumiem, kuriem ir vairāki nosūtītāji, kas darbojas TIMOCOM sistēmā.


Piešķiriet pasūtījumus automātiski neatkarīgi no saņemto piedāvājumu skaita

TIMOCOM kravu birža klientiem sniedz pieeju plašam pakalpojumu sniedzēju tīklam, kurā ietilpst kravu ekspeditori, transportuzņēmēji un nosūtītāji. Vairāk nekā 53 000 klientu no visas Eiropas izmanto mūsu tiešsaistes Marketplace, lai ātri un vienkārši atrastu jaunus biznesa partnerus un noformētu pārvadājumu pasūtījumus. Tā kā birža ir ļoti populāra, tā nodrošina labu atpazīstamību, kas ne vienmēr ir noderīgi. “Kad transporta klienti augšupielādē populārus kravu piedāvājumus, viņi var saņemt pat 500 un vairāk cenu piedāvājumu,” stāsta produktu vadītājs David Moog (Deivids Mūgs). “Pēc tam klienti ar nosūtītājiem sazinās, izmantojot e-pastu, tālruni vai tērzēšanas funkciju. Tas nozīmē, ka pasūtījuma piešķiršana izpildītājam vienkārši prasa vairāk laika, nekā ir nepieciešams.”


Jaunā funkcija “Price Proposals for Freight” šo procesu vienkāršo. Tā ļauj transporta klientiem izvēlēties piedāvājumu no saraksta. Tas nozīmē, ka viņi var uzreiz redzēt, kurš piedāvā kravu pārvadāt un par kādu cenu. Ar tās pašas funkcijas palīdzību viņi var piekļūt arī jebkādai papildu informācijai, piemēram, par obligātajiem ISO sertifikātiem un emisijām.


FME Frachtmanagement Europa: nosūtītāju dzīves atvieglošana

Uzņēmumā FME Frachtmanagement Europa GmbH efektivitāte ir viena no galvenajām uzņēmuma vērtībām. Šis kravu ekspeditors no Bavārijas specializējas pilnu kravu pārvadāšanā, un pieņem pilnas vai daļējas kravas un specifiskus pārvadāšanas veidus. Sūtījumu vadītājs Christopher Kranholdt (Kristofers Kranholds) ir sajūsmā par jaunās cenu piedāvājumu funkcijas sniegtajām iespējām. Tas viņa darbiniekiem ļauj ietaupīt daudz laika, veidojot jaunus kravu pārvadājumu piedāvājumus. “Mana sūtījumu komanda ietaupa laiku un var vienā logā ātri aplūkot visus pārvadājumu piedāvājumus. Tas nozīmē, ka nepieciešams mazāk laika, lai sūtījumam atrastu pareizo kravas automašīnu, un nav nepieciešama ilgstoša saziņa ar e-pastiem un tālruņa zvaniem,” stāsta Kranholdt.


Jaunā funkcija ir pieejama visiem TIMOCOM klientiem, kas izmanto mūsu Road Freight Marketplace (Pārvadājumu tirgu), un par to nav jāmaksā papildus.

Lejupielādēt preses relīzi
Uz sākumu