04.03.2015

TimoCom piedāvā tiešsaistes tirgu visai transporta ķēdei

Vairāk līgumu Eiropas kravu biržā, piešķirot pieeju ražošanai un tirdzniecībai

(1)

Erkrath, 04.03.2015. Loģistikas nākotni raksturo tehnoloģiska rakstura pārmaiņas, ko pavada lielāka automatizācija un tīklošana. To apzinās arī kravu biržas nodrošinātājs TimoCom, un tāpēc tas vēlas nodrošināt uz nākotni orientētu tiešsaistes tirgu, kurā transporta pakalpojumi ir droši, efektīvi un atbalstu darbībā. Lai sasniegtu šo mērķi, IT pakalpojumu sniedzējs veic nākamo loģisko soli un tagad ļauj ražošanas un tirdzniecības klientiem piekļūt kravu biržai

TC Truck&Cargo® visā Eiropā. Protams, ir viens būtisks ierobežojums: kravu nosūtītāji biržā var ievadīt kravu piedāvājumus un meklēt transportlīdzekļus. Taču viņi nevar meklēt kravu vai ievadīt transportlīdzekļu piedāvājumus.

Ražošanas un tirdzniecības klientu piekļuve kravu un transporta biržai TC Truck&Cargo® ir liegta kopš TimoCom dibināšanas 1997. gadā, jo lielākā daļa klientūras bija kravu ekspeditori. Šobrīd, pēc 18 gadiem, TimoCom pārstāvniecības vadītājs Marcel Frings norāda, ka ir laiks mainīties: "Attīstoties reāllaika sakaru iespējām globālajā tīmeklī, sociālajiem tīkliem un ziņapmaiņas pakalpojumiem, cilvēki pastāvīgi kontaktējas savā starpā jebkur un jebkad. Tas ietekmē arī loģistikas nozari, un ar to tagad ir jārēķinās arī TimoCom. Mēs vēlamies optimizēt procesu visa transporta ķēdei. Tas ietver klientus no ražošanas un tirdzniecības. Nākamais loģiskais solis ir tos ietvert visā Eiropā." TimoCom klienti paši to vēlas. "Ikgadējā aptauja, kura regulāri tiek izsūtīta mūsu klientiem vēstnesī, apstiprina, ka vairumam šī atklāšana patika", skaidro Frings.

Ražošanas un tirdzniecības klienti var piekļūt tikai zonai, kur tie var ievadīt kravu vai meklēt transportlīdzekļus. Iespēja meklēt kravu un ievadīt transportlīdzekļus turpmāk tiek saglabāta tikai kravu ekspeditoriem un transporta pakalpojumu sniedzējiem. Kravu biržas pakalpojumu sniedzējs ir pārliecināts, ka ražošanas un tirdzniecības uzņēmumi turpinās uzticēt pasūtījumus savam esošajam uzņēmējdarbības partnerim pat pēc tūlītējo norēķinu tirgus atvēršanas viņiem. Tādā veidā noteicošais ilgstošas klientu uzticības faktors būs ne tikai cena, bet arī laba un kompleksa apkalpošana, uzticamība, profesionāla pieredz un punktualitāte.

To apliecina daudzus gadus ilgā konkursu platformas TC eBid® lietošanas pieredze. Šeit klienti no ražošanas un tirdzniecības nozarēm slēdz savus ilgtermiņa līgumus tieši ar transporta pakalpojumu sniedzējiem kopš 2009. gada. Pēc klientu domām viņi pilnībā izmanto abu produktu (TC Truck&Cargo® un TC eBid®) iespējas un padara savu uzņēmējdarbību veiksmīgāku. Pieprasījums pēc un interese par biržas atvēršanu kravu nosūtītājiem kopš tā laika ir stabili palielinājusies.

Kā vadošais programmatūras uzņēmums, TimoCom darbojas progresīvi un turpina tiekties uz savu primāro mērķi: ļaut kravu un transportlīdzekļu piedāvātājiem atrast vienam otru visā Eiropā.


Vairāk informācijas par TimoCom ir vietnē www.timocom.lv

Lejupielādēt preses relīzi
Uz sākumu