24.03.2017

BMEnet atzinīgi novērtē TimoCom kategorijā "transport procurement" (transporta sagāde)

Pārvadātāju platforma saņem kvalitātes zīmi no BMEnet GmbH

(1)

Erkrata, Vācija, 24.03.2017 – BMEnet GmbH – tas ir Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik (BME) e.V. (Materiālu pārvaldības, iepirkumu un loģistikas asociācija, MPILA) meitasuzņēmums – ir atzinīgi novērtējis TimoCom pārvadātāju platformu, piešķirot kvalitātes zīmi "Transport procurement" (Transporta sagāde). Šī atzinība apstiprina TimoCom efektivitāti, ērtumu lietotājam un ieguldījumu tirgus pārskatāmības uzlabošanā.

Veidojam transporta sagādes nākotni kopā

Pastāvīgi aizvien intensīvākā digitalizācija un vēl neparedzamākā klientu rīcība maina transporta sagādes procesus. Papildus tipveida līgumiem uzņēmumiem aizvien biežāk ir nepieciešami elastīgi papildu risinājumi, kuri ļauj ātri, viegli un droši reaģēt uz tirgū notiekošajām svārstībām.

Ar līdz pat 150 000 tūlītējās piegādes un apmaksas tirgū (spot market) ik dienu piedāvāto transportlīdzekļu un loģistikas tīklu, kurā ir vairāk nekā 36 000 pārbaudītu uzņēmumu visā Eiropā, TimoCom piedāvā izcilu lietojumprogrammu un arī uzlabo tirgus pārskatāmību. "Atzinība apliecina, ka esam uz pareizā ceļa. Mēs turpināsim veicināt transporta sagādes digitalizāciju ciešā sadarbībā ar pārvadātājiem, kravu ekspeditoriem un nosūtītājiem", skaidro uzņēmuma TimoCom oficiālais pārstāvis Gunnar Gburek, kurš arī sniedz konkrētu informāciju par turpmākajiem soļiem: "Maijā mēs loģistikas komercizstādē Minhenē prezentēsim jaunu lietojumprogrammu, kura iesaistītajiem uzņēmumiem ļaus vēl vieglāk digitalizēt savu saimniecisko darbību."

Galvenais mērķis un rezultāti

BMEnet GmbH apstiprinājuma zīmogu piešķir integratīviem programmnodrošinājuma un platformu risinājumiem, kas optimizē iepirkuma procedūru un loģistiku. Galvenie pārvadātāju platformas novērtēšanas aspekti ir tādas tehniskās funkcijas kā datu apmaiņa un komunikācija. TimoCom šeit uzrādīja labus rezultātus, pateicoties savām neskaitāmajām saskarnēm ar telemātikas pakalpojumu sniedzējiem and klientu TMS sistēmām, kā arī ar piedāvājumiem saistīto saziņas programmu "TimoCom Messenger". Turklāt pārliecinoši ir augstie drošības standarti un ērtums lietotājam. 

Vēl viens svarīgs kritērijs ir pārvadātāju platformas neitralitāte. Kā norāda asociācija BME, tas palīdz stiprināt uzņēmumu atbilstības vadlīnijas. Komisija akcentēja arī funkciju izvēli un meklēšanas filtru, kā arī ievades iespējas, kas nodrošina daudz efektīvāku un mērķorientētāku darbu. Kopumā TimoCom platforma ir izdevīgs risinājums abām pusēm – gan ražošanas un tirdzniecības uzņēmumiem, kam steidzami ir nepieciešama vieta kravai, gan arī transporta uzņēmumiem, kuri meklē kravas ar nolūku izvairīties no dārgiem tukšbraucieniem.

Lai iegūtu plašāku informāciju par TimoCom un BME, attiecīgi apmeklējiet www.timocom.lv un http://www.bme.de/en/start/

Lejupielādēt preses relīzi
Uz sākumu