19.10.2016

IAA Commercial Vehicles 2016: ģeniāla digitalizācija

TimoCom pārvadātāju platforma pārmaiņu laikā

(1)

Erkrata, Vācija, 19.10.2016. – IT pakalpojumu sniedzējs TimoCom piedalījās 66. autoizstādē IAA Commercial Vehicles Hannoverē. Pasaulē lielākajā transporta, loģistikas un mobilitātes komercizstādē uzreiz kļuva skaidrs, ka Eiropas lielākā pārvadātāju platforma ir gatava turpmākai loģistikas digitalizācijai.

TimoCom gada sasniegums

IAA devīze 2016. gadā bija "Driven by ideas" (Idejas kā dzinulis). Šī koncepcija ir TimoCom uzmanības centrā, un uzņēmums ekskluzīvi prezentēja jau plaši apspriesto jauno funkciju Eiropas lielākajā pārvadātāju platformā – uzņēmumu katalogā integrēto visbiežāk pieprasīto dokumentu augšupielādes un lejupielādes funkciju, kas ļauj aizmirst dokumentu sūtīšanu pa faksu vai e-pastu. Digitalizācija, kas ir kļuvusi par megatendenci, bija šī gada komercizstādes galvenā tematika, un TimoCom "Documents" (Dokumenti) ir vēl viens atskaites punkts.

 

Transportam un loģistikai nav robežu

Papildus ceturtdaļmiljonam ieinteresētu apmeklētāju tika novērota vēl viena papildu detaļa: šī gada IAA bija internacionālāka nekā jebkad iepriekš. No 215 000 apmeklētāju katrs trešais bija no ārvalstīm – par prieku daudzvalodīgajam TimoCom komercizstāžu personālam, kas varēja sarunāties ar stenda apmeklētājiem mājīgā atmosfērā. Uzņēmumu pārstāvošais Marcels Frings skaidro šo aspektu: "Kā Eiropas mēroga pārvadātāju platformai, mums ir elementāri dibināt jaunus kontaktus un iepazīstināt viņus ar daudzajām TimoCom platformas priekšrocībām, kā arī aktīvi atbalstīt mūsu klientus ceļā uz loģistikas versiju 4.0 viņu dzimtajā valodā".

TimoCom pārvadātāju platforma nodrošina pievienoto vērtību ikvienam pārvadājumu nozarē iesaistītajam. Pārvadātāji, kravu ekspeditori, kā arī ražošanas un tirdzniecības uzņēmumi TimoCom komercizstādes stendā Hannoverē pārliecinājās par gada lielāko sasniegumu nozarē.

Vairāk informācijas par TimoCom varat atrast vietnē www.timocom.lv

 

Lejupielādēt preses relīzi
Uz sākumu