14.01.2015

P&O Ferrymasters uzticas Eiropas tirgus līderim TimoCom

Pārbaudīts un atzīts

(1)

Piecus gadus Eiropas loģistikas pakalpojumu sniedzējs P&O Ferrymasters ir izmantojis TimoCom tiešsaistes kravu un transportlīdzekļu biržas TC Truck & Cargo® sniegtās priekšrocības. Šim panākumam ir ne tikai jāturpinās, bet arī jāpalielinās. Līdz šim tiešsaistes platformā katru gadu ir publicēti 80 000 kravu piedāvājumu, un skaitam ir tendence palielināties.

P&O Ferrymasters pieder pie P&O Ferries, kas saskaņā ar World Travel Awards 2010 ir vadošais prāmju uzņēmums Eiropā. Uzņēmums nodarbina 600 cilvēku 27 stratēģiskās vietās 13 Eiropas valstīs. Dažādu veidu transports pieder pie eksperta individuāli pielāgotajiem risinājumiem. Šeit daudzi transporta veidi (piemēram, prāmji un kravas automašīnas) tiek izmantoti bez jebkādas pašas kravas apstrādes, mainot režīmus. Lai nodrošinātu komplekso piegādes ķēdes lielo industriālo koncerna darbību, vairāk nekā 130 uzņēmuma darbinieku pašlaik lieto TimoCom kravu biržu. Tas ir daudz, bet nav brīnums, jo britu loģistikas pakalpojumu sniedzējam ir 2500 paletes platuma konteineru un 2000 universālo kravas automašīnu parks.

Drošība, kvalitāte un daudz papildu pakalpojumu
"Elektroniskās kravu biržas pastāvīga lietošana ātrai grafiku izveidošanai ikdienā samazina ne tikai darba apjomu, bet arī izmaksas. Ņemot vērā mūsu apmērus, mums ir jāsaka, ka tas ir nepieciešams. Mēs gūstam labumu no TC Truck&Cargo® esošajiem daudzajiem, pārbaudītajiem starptautiskajiem pakalpojumu sniedzējiem, un tādā veidā mēs spējam nodrošināt nemanāmu pāreju transporta ķēdē no jūras uz sauszemes transportu", saka P&O Ferrymasters Kravu pārvaldības daļas direktors Herman Braam.

Lejupielādēt PDF

Lejupielādēt preses relīzi
Uz sākumu