03.07.2015

Septiņi ar vienu sitienu: lasītāji atzinuši TimoCom par "Labāko zīmolu"

Pārliecinoši rezultāti kategorijā "Kravu biržas"

(1)

Erkrath, 03.07.2015. - TimoCom šogad atkal ir uzrādījis pārliecinošu sniegumu un ir atzīts par "Labāko zīmolu" kategorijā "Kravu biržas" septīto reizi pēc kārtas. Balsojumā piedalījās 8430 lasītāju no Vācijas žurnāliem lastauto omnibus, trans aktuell un FERNFAHRER. Gluži tāpat kā nozares daudznacionālie uzņēmumi (piem., Mercedes-Benz un Schmitz Cargobul) citās saistītajās kategorijās, Eiropas lielākā kravu pārvadājumu platforma vēlreiz ir izcīnījusi vietu uz uzvarētāju pjedestāla.

Godalga, kuru iedibināja izdevniecība ETM, tiek piešķirta par nopelniem novatorisku pārvadājumu nozares produktu un pakalpojumu izstrādē. Un uzņēmumam TimoCom ar tā kravu biržu TC Truck&Cargo® šeit ir nozīmīga vieta. Mārketinga daļas direktors Christof Thesinga godalgu saņēma svinīgajā ceremonijā, kura 11. jūnijā notika Goldbergwerk Fellbach, Vācijā. "Mums ir liels gods, ka lasītāji par mums kategorijā "Kravu biržas" ir nobalsojuši nu jau septīto reizi, jo tieši viņi ir tie, kuri mūsu piedāvāto programmatūru lieto savā ikdienas darbā. Labāks kvalitātes zīmogs nav iespējams! Man ir prieks redzēt, ka mūsu uzņēmuma vērtība atkal ir palielinājusies." Piemiedzot ar aci, viņš piebilst: "Starp citu, es neticu tiem, kas saka, ka septiņiem labiem gadiem seko septiņi slikti."

Izsekošanas risinājums, piekļuve no portatīvajām ierīcēm un plašs produktu klāsts

Liela IT uzņēmuma priekšrocība ir nodrošinātā piekļuve no mobilajām ierīcēm, kā arī kravu biržai piesaistītā aprēķinu un izsekošanas risinājuma TC eMap® pilnveide. Pārstāvniecības vadītājs Marcel Frings apstiprina lasītāju viedokli: "Redzot aizvien pieaugošo lietotāju skaitu, mēs saprotam, ka programma ir guvusi atzinību. Šobrīd transporta barometra lietojumprogrammu ar savām nolīgtajām programmām pastāvīgi lieto vairāk nekā 4200 klientu. Lietojot šo programmu, viņiem katru dienu ir pieejami 450 000 kravu un vietu transportlīdzekļos visā Eiropā." Papildus tam TC eMap® ir arī aizvien vairāk lietotāju un telemātikas partneru. "Mūsu lietotāji var apskatīt vairāk nekā 130 dažādu telemātikas sistēmu vienā kartē. Papildu ieguvums viņiem, protams, ir programmas ērtums lietotājam, kuru šogad esam uzlabojuši vēl vairāk," saka Frings.

Rezultāts ir plaša kravu un vietu transportlīdzekļos klāsta un dažādu jaunu funkciju apvienojums, kas IT uzņēmumu ik gadu paceļ saraksta augšgalā. Un tieši tāpēc TimoCom strādā ar saukli: Mēs nevaram gulēt uz lauriem. Pat tagad tas strādā pie sakaru rīka, kurš drīzumā kļūs par standarta risinājumu ātrai un vienkāršai saziņai nozares ietvaros un, cerams, nesīs astoto godalgu "Labākais zīmols".

Vairāk informācijas par TimoCom ir vietnē www.timocom.lv

Lejupielādēt preses relīzi
Uz sākumu