16.09.2016

TimoCom integrē 200 telemātikas pakalpojumu sniedzēju

Pārvadātāju platformas izsekošanas risinājums aug pastāvīgi

(3)

Erkrata, Vācija,16.09.2016 - Trīs gadus pēc izsekošanas risinājuma ieviešanas integrētajā maršrutu un aprēķinu veikšanas programmā TimoCom integrē 200. telemātikas pakalpojumu sniedzēju Webbase. IT pakalpojumu sniedzējs ir spēris lielu soli tuvāk tam, lai klientiem visā Eiropā piedāvātu līdzekli, kā pārvadātāju platformā ātri un viegli iegūt un publiskot informāciju par savu transportlīdzekļu statusu, kā arī nodot šo informāciju darbuzņēmējam

Izsekošanas risinājuma pastāvīga izaugsme

Liels skaits TimoCom klientu jau lieto pārskatāmo izsekošanas lietojumprogrammu, lai informētu darbuzņēmēju par transportlīdzekļa un kravas atrašanās vietu. Pateicoties šai iespējai, informācija par transportlīdzekļa pašreizējo atrašanās vietu vairs nav jāsniedz pa tālruni.

Tāpat kā TimoCom Tracking, arī Eiropas lielākā pārvadātāju platformas produktu klāstu turpmāko gadu gaitā ir plānots paplašināt.

"Izsekošana, līdztekus mūsu uzņēmumu katalogam un interaktīvās saziņas programmai Messenger, ir veids, kā nodrošināt turpmāko tīklošanu pārvadājumu platformā un padarīt loģistikas ķēdi pārskatāmāku", norāda TimoCom pārstāvis Marcels Frings. "Industry 4.0 laikmetā mūsu pamatuzdevums ir turpināt digitalizāciju un uzsākt novatoriskus projektus savu klientu ērtībām. Interesantas pieejas piemērs ir telemātikas datu no dažādām sistēmām nodrošināšana klientam lietošanai izvēlētajā lietojumprogrammā."

IT pakalpojumu sniedzējs jau ir veiksmīgi ielicis pamatus, piedāvājot plašu lietojumprogrammu klāstu un integrējot telemātikas pakalpojumu sniedzējus, kuru skaits aizvien pieaug.

 

Vairāk informācijas par TimoCom ir vietnē www.timocom.lv

Lejupielādēt preses relīzi
Uz sākumu