12.06.2015

TimoCom kravu birža saņem apbalvojumu

TC Truck&Cargo® saņem jaunu BMEnet apstiprinājuma zīmogu

(1)

Erkrath, 12.06.2015 - TimoCom TC Truck&Cargo®, Eiropas vadošā kravu un transporta birža, ir saņēmusi BME apstiprinājuma zīmogu par "transporta iepirkumiem".  Šis ir otrais TimoCom produkts, kuru sertificējis BMEnet GmbH, BME meitasuzņēmums (Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V. – Materiālu pārvaldības, iepirkumu un loģistikas asociācija, MPILA).

Mēs īpaši lepojamies par BME apliecinājumu, jo tas pierāda, ka TimoCom kravu un transporta birža piedāvā ne vien plašu produktu klāstu, bet arī garantē augstus kvalitātes standartus. Kā norāda TimoCom galvenais pārstāvis Marcel Fring, transporta platformu nozarē šī ir unikāla tirgus kombinācija. Tā kā ražošanas un tirdzniecības klientiem no visas Eiropas jau labu laiku ir pieejama tūlītējās piegādes tirgus platforma, apstiprinājuma piešķīrējs BMEnet GmbH pārbaudīja TC Truck&Cargo® saskaņā ar izvirzīto mērķi un standartizētu kritēriju kopumu.
Pārbaudes rezultāti: Saskaņā ar BMEnet GmbH ziņojumu "kravu un transporta birža TC Truck&Cargo® nodrošina transporta pakalpojumu sniedzējiem un klientiem papildu uzņēmējdarbības iespējas un palīdz pilnībā optimizēt jaudas izmantošanu caur transporta iepirkumiem. Tas palīdz izvairīties no dārgiem tukšbraucieniem un nāk par labu arī videi. Turklāt TC Truck&Cargo® piedāvā vēl citus labumus un noderīgas papildu darbības, kas padara TimoCom klientu ikdienas darbu vieglāku.
Citiem vārdiem sakot: Ja piegādes uzņēmumi meklē efektīvas programmnodrošinājuma sistēmas savām loģistikas vajadzībām, TimoCom sniegs  tirgū skaidri pozicionētus pakalpojumus ar pārbaudītu kvalitāti.

TimoCom dubultais apstiprinājums
Līdz ar TC Truck&Cargo® apstiprināšanu TimoCom Soft- und Hardware GmbH tagad ir divreiz apstriprināts "Programmnodrošinājuma un platformu” nozarē. Iepriekš tika pārbaudīta TC eBid® programma, kas ir tiešsaistes platforma Eiropas mēroga transporta piedāvājumiem. 2010. gada tai piešķīra BME apliecinājuma zīmogu par "kravas iepirkumiem”. Šajā gadījumā BME arī uzsvēra augsto efektivitāti, lietotājam draudzīgu vidi un uzlabotu tirgus caurredzamību.

BMEnet apstiprinājuma zīmogs Apliecināti kvalitātes standarti
BMEnet GmbH apstiprinājuma zīmogu piešķir integratīviem programmnodrošinājuma un platformu risinājumiem, kas optimizē iepirkuma procedūru un loģistiku. Novērtējums ir balstīts uz standartizētu un objektīvu kritēriju sarakstu ar skaidri definētām prasībām. Ņemot to vērā, tirgus ir padarīts caurredzamāks, lai varētu izvēlēties pareizo programmnodrošinājuma sistēmu. Lietotāji saņem garantiju, ka iegādājas programmnodrošinājumu, kas atbilst pierādītiem kvalitātes standartiem. Savukārt apstiprinātiem pakalpojumu sniedzējiem ir pārliecinoši pierādījumi par viņu produktu kvalitāti.

Lejupielādēt preses relīzi
Uz sākumu