23.04.2015

Vācijas un Francijas duets nes jaunas vēsmas pārvadājumu nozarē

DIMOTRANS sadarbība ar TimoCom kravu biržu padara darbus vēl veiksmīgākus

(1)

Erkrath, 2015. gada 19. marts. Ja darbojaties loģistikas nozarē, Jums optimālas transporta ķēdes grūtības nav svešas. Situāciju var atvieglot, lietojot pareizos instrumentus, un Francijas multimodālo pārvadājumu un loģistikas grupa DIMOTRANS tos izmanto pilnībā. Uzņēmums ir atzinis, ka, izmantojot TimoCom kravu un transportlīdzekļu biržu, ir iespējams nodrošināt maksimālu savu transportlīdzekļu noslogojumu. Šī iemesla dēļ tiešsaistes platformu savā darbībā izmanto septiņi tā meitasuzņēmumi.

 

DIMOTRANS ir viens no lielākajiem pārvadājumu uzņēmumiem Francijā, kuram pieder vairāk nekā 360 transportlīdzekļu un kuram ir 35 gadu pieredze starptautisko pārvadājumu un loģistikas nozarē. Šīs Francijas uzņēmumu grupas centrālais birojs atrodas netālu no Lionas, un uzņēmumu specializācija ir daļēju un pilnu kravu pārvadājumi visā pasaulē. Daži to plānotāji TimoCom kravu biržu lieto jau astoņus gadus, lai izvairītos no tukšbraucieniem un pilnībā izmantotu savus resursus.

Konkurētspējīgi noteicēji
Papildus neskaitāmiem biržā katru dienu pieejamajiem starptautisko kravu un transporta piedāvājumiem IT uzņēmums piedāvā vēl citas priekšrocības (piemēram, lietotājam ērtu platformu un dažādas papildu funkcijas). CMA Grupas (DIMOTRANS Grupas meitasuzņēmums) ģenerāldirektors Marco Fusco skaidro, ko tieši viņš platformas nodrošinātāja darbā vērtē visaugstāk: "Kravu biržas lietotāji ir izkaisīti pa visu Vāciju un Austrumeiropu, un tieši šajā virzienā mēs esam ieplānojuši izvērst savu darbību. Turklāt programma ir īpaši intuitīva un vienkārši lietojama un šis aspekts mūsu lietotājiem ikdienas darbā ir ļoti svarīgs. Mūsu rīcībā vienmēr ir pieejams izcils instruments, sākot no biržas līdz tiešsaistes transporta katalogam, kurā ir atrodams piemērotu pakalpojumu sniedzēju piedāvājums, kā arī maršrutu plānošana un tā aprēķinu risinājums. Veicot tikai dažus klikšķus, mēs daudz ātrāk un bez stresa varam apstrādāt steidzamus pasūtījumus." 

TimoCom pārstāvniecības vadītājs Marcel Frings arī ir pārliecināts, ka tieši tiešsaistes platforma palīdzēs DIMOTRANS gūt vēl vairāk panākumu starptautisko pārvadājumu biznesā: "Tā kā mūsu klienti ļoti aktīvi darbojas starptautiskā mērogā, lietotāju neatsveramie ieguvumi ir ne tikai dzimtajā valodā runājoši klientu apkalpošanas dienesta darbinieki, bet arī līdz pat 450 000 starptautisko kravu un transporta piedāvājumu katru dienu, kā arī ļoti plašais pakalpojumu klāsts. Piemēram, viņiem tagad ir pieejama mobilā piekļuve visām nolīgtajām programmām neatkarīgi no atrašanās vietas, piemēram, kravu biržai TC Truck&Cargo®."

Papildus informāciju par TimoCom un DIMOTRANS meklējiet vietnēs www.timocom.co.uk un www.dimotrans.fr.

 

Lejupielādēt preses relīzi
Uz sākumu